Ivanka Trump: Στη σκιά της Melania η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ! [pics]

Στους ρυθμούς των Trump κινήθηκε τις προηγούμενες μέρες το Λονδίνο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump να καταφθάνει στη βρετανική πρωτεύουσα με την απαστράπτουσα σύζυγό του Melania Trump, την κόρη του Ivanka Trump  και τον γαμπρό του Jared Kushner. Στο πλαίσιο της εξωτερικής πολιτικής, όλη η οικογένεια βρέθηκε στην Αγγλία και τα φώτα του εγχώριου και διεθνούς τύπου έπεσαν επάνω τους.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η Melania Trump που παρέδωσε μαθήματα στυλ με τις κομψές και ιδιαίτερα προσεγμένες της εμφανίσεις στο παλάτι, αλλά και στα δυο επίσημα δείπνα που παρατέθηκαν με παρόντα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και ενώ η Melania τραβούσε τα βλέμματα, στη σκιά της βρισκόταν η κόρη του Donald Trump. Η Ivanka Trump, μπορεί να είναι το δεξί χέρι του μπαμπά της, αλλά σίγουρα δεν είναι η femme fatale που θα μπορούσε να συναγωνιστεί στα ίσα την Melania.

Έτσι, δεν έλειψαν οι άβολες στιγμές, με το βλέμμα της Ivanka στο μπαλκόνι του παλατιού να λέει πολλά για τη σχέση της με την σύζυγό του πατέρα της. Ωστόσο, το κορίτσι κατάφερε να κάνει αρκετά κομψές και basic εμφανίσεις και να μας δώσει μια γεύση από αυτέ και στα social media της.

Στο παλάτι του Μπάκινγχαμ

Στο παλάτι του St. James

Στο δείπνο που παρέθεσε η Μελάνια με τον Ντόναλντ Τραμπ

Read More

And More