Ήβη Αδάμου: Η μητρότητα, το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και τα σχέδια γάμου με τον Μιχάλη Κουΐνέλη [pics]

Ήβη Αδάμου: Η μητρότητα, το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και τα σχέδια γάμου με τον Μιχάλη Κουΐνέλη [pics] | tlife.gr

Μπορεί να είναι μόλις 25 χρονών, όμως η Ήβη Αδάμου έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του κοινού με τα τραγούδια της. Είναι νέα, φρέσκια και γεμάτη ενέργεια για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώ τα τραγούδια ντουέτο με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουΐνέλη γίνονται αμέσως επιτυχία.

Ο Μιχάλης και η Ήβη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχει καταφέρει να διατηρήσει την σχέση του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Οι δύο τους μπορεί να είναι full in love, όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουν τις συχνές εμφανίσεις στα κοσμοπολίτικα στέκια, επιλέγοντας μέρη που θα μπορέσουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Τον περασμένο Ιούνιο, το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του με τον καλύτερο τρόπο. Η Ήβη έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σκόρπισε χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια. Ο γνωστός ράπερ έχει τεράστια αδυναμία στην πριγκίπισσά του, αφενός γιατί δεν μπορεί να της χαλάσει κανένα χατήρι και αφετέρου γιατί όλα τα τραγούδια τα αφιερώνει σε εκείνη. Η όμορφη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» και αποκάλυψε ότι η κόρη τους θα πάρει το όνομα «Ανατολή-Νεφέλη». Οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την γλυκιά μανούλα να δηλώνει πως τα δύο μυστήρια δεν θα γίνουν μαζί αλλά θα δοθεί προτεραιότητα στη βάφτιση.

Με αφορμή το καινούργιο τους τραγούδι με τίτλο «Δικό μου», η δημοσιογράφος την ρωτά τι θεωρεί δικό της με εκείνη να απαντά: «Δικό μου είναι καθετί που ανήκει στον κόσμο μου και αυτή τη στιγμή ο κόσμος μου είναι η οικογένειά μου. Η μητρότητα είναι η προτεραιότητά μου και προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι όσο καλύτερη μητέρα γίνεται. Επίσης προσπαθώ να κάνω και την δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι της άποψης πως, όταν θέλεις κάτι, όλα γίνονται, φτάνει να το θες και να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε στηρίζουν».

READ more