Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Για χριστουγεννιάτικες αγορές μαζί με την κόρη τους [pics]

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια! Η σχέση του αγαπημένου ζευγαριού έμελλε να είναι καρμική, καθώς η συνεργασία του συγκροτήματος με την νεαρή τότε τραγουδίστρια αποτέλεσε την αρχή μιας υπέροχης σχέσης και συνεπώς ενός μεγάλου έρωτα. Τον Ιούνιο του 2018 η Ήβη Αδάμου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ο ερχομός της οποίας τους άλλαξε τη ζωή. Η μικρή βαφτίστηκε τον Μάιο του 2019 και πήρε το όνομα Ανατολή – Νεφέλη.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, όμως αυτή την περίοδο, επειδή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του βρίσκονται στην Αθήνα, πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα. Μαζί του φυσικά είναι και η πριγκίπισσά του! Η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται για ακόμα μια σεζόν στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό μαγαζί “Fantasia”, ενώ ο Μιχάλης Κουϊνέλης μπαίνει κάθε εβδομάδα στα σπίτια μας μέσα από το “The final 4”.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, ενώ δεν άφησαν στιγμή από τα μάτια τους την Ανατολή – Νεφέλη, στην οποία φυσικά δεν μπορούν να χαλάσουν κανένα χατίρι.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More