Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη τους και οι ευχές για το νέο έτος

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ήβη Αδάμου μοιράζει τα τελευταία χρόνια την ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα, όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί και την Αλεξανδρούπολη, που είναι το σπίτι όπου στεγάζει τον έρωτά της με τον σύζυγο της και την μικρή τους. 

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, παρόλα αυτά οι αναρτήσεις με τον σύζυγό της και ιδιαίτερη την κόρη τους είναι ελάχιστές.

Αυτή τη φορά όμως, η τραγουδίστρια θέλησε να ανοίξει το 2023 με την πιο τρυφερή οικογενειακή τους φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν οι τρεις τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας εύχονται «Καλή Χρονιά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_)

Read More

And More