Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους και ο γάμος τους!

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους και ο γάμος τους! | tlife.gr

Σε διαδικασία προετοιμασίας μίας από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές τους, τη βάφτιση της κόρης τους, βρίσκονται αυτό το διάστημα η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιούλιο, είχε αποφασίσει εδώ και καιρό πως δεν επιθυμεί να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί. Προτεραιότητα και των δύο ήταν η βάφτιση της μικρής, η οποία φαίνεται πως θα γίνει στα τέλη της άνοιξης.

Πιθανότερος τόπος είναι η Αλεξανδρούπολη, γενέτειρα του Stavento και μόνιμος τόπος κατοικίας του ζευγαριού, μετά τον ερχομό της κόρης τους στη ζωή. Νονός της μικρής έχουν αποφασίσει να είναι ένας πολύ καλός τους φίλους, ο Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Παπασάββας, ο οποίος είναι γνωστός στον κόσμο της κοσμετολογίας και της αισθητικής στο Νησί της Αφροδίτης, μιας και η οικογένειά του διαθέτει αλυσίδα κέντρων ομορφιάς και περιποίησης.

Η όμορφη τραγουδίστρια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, καθώς συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό της Μαρινέλλας, ενώ δεν θέλει να αφήνει λεπτό μόνη της το κοριτσάκι της. Βέβαια, στο απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα πρέπει να μπουν και οι προετοιμασίες της βάφτισης, που θέλει να μείνει αξέχαστη στους φίλους και στους συγγενείς του ζευγαριού. Όσο για τον γάμο, κανένας από τους δύο δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο, αναβάλλοντας συνεχώς την ημερομηνία. Άλλωστε, οι δυο τους ζουν ήδη σαν παντρεμένοι, έχοντας στήσει την οικογενειακή τους φωλιά στην όμορφη Αλεξανδρούπολη!

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Σε ποιον μοιάζει η πέντε μηνών κορούλα τους; | tlife.gr

READ more