Ήβη Αδάμου: Η συμμετοχή της σε μιούζικαλ, η εγκυμοσύνη και τα σχέδια γάμου με τον Μιχάλη Κουινέλη! [pics]

Ήβη Αδάμου: Η συμμετοχή της σε μιούζικαλ, η εγκυμοσύνη και τα σχέδια γάμου με τον Μιχάλη Κουινέλη! [pics] | tlife.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ήβη Αδάμου, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! Η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης είναι σχεδόν οκτώ χρόνια μαζί και ο ερχομός του μωρού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Η 24χρονη Ήβη βρίσκεται ακόμη στην αρχή της εγκυμοσύνης της, κάτι που της επιτρέπει να συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα.

Μάλιστα, η Ήβη Αδάμου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε λίγο καιρό και στο θέατρο! Το κλασσικό μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» ανεβαίνει στις 8 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Ακροπόλ, με την νεαρή τραγουδίστρια στον ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην κοπή της πίτας των συντελεστών του θρυλικού μιούζικαλ και απαθανάτισε την γλυκιά Ήβη.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο γάμος με τον Μιχάλη δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους, αλλά η απόκτηση ενός μωρού ήταν μέσα στις επιθυμίες του ζευγαριού!

«Είμαι ακόμη σε αρχικό στάδιο στην εγκυμοσύνη. Ήταν κάτι που το θέλαμε. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμη ξεκάθαρα. Υπάρχει μια εικόνα, απλά είναι πολύ νωρίς και δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό», είπε χαρακτηριστικά όσον αφορά το φύλο του μωρού.

READ more