Ήβη Αδάμου: Βόλτες με τον σύντροφό της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ήβη Αδάμου: Βόλτες με τον σύντροφό της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της! | tlife.gr

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο Μιχάλης Κουινέλης και η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το ζευγάρι, μάλιστα, σε λίγο καιρό, αναμένεται να μείνει μαζί στην Αλεξανδρούπολη.

Η όμορφη Ήβη που έχει μπει ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δηλώνει πως θέλει να γίνει μια “cool μαμά” και περιμένει πώς και πώς το baby boom. Η τραγουδίστρια – που εμφανίζεται φέτος στην παράσταση “Jesus Christ Superstar” και στο στο Αθηνών Αρένα με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα,- και ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης είναι σχεδόν έξι χρόνια μαζί και ο ερχομός του μωρού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκε για να κάνει τις βόλτες και τα ψώνια του και οι δυο καλλιτέχνες περπατούσαν χέρι χέρι.

Η Ήβη μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε: “Ναι, είμαι έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που ήρθε γρήγορα ή αργά, γιατί είναι σχετικά αυτά. Η σχέση αυτή ήρθε γρήγορα στην ζωή μου και ήταν ευλογημένη, μια σχέση που κρατάει τόσο χρόνια. Οπότε, όταν όλα πάνε καλά, είναι επόμενο να έρθει και αυτό κάποια στιγμή”.

Φωτογραφίες: NDP

READ more