Ηχηρή αποχώρηση από το “Dance” του ΑΝΤ1! Μάθε ποιό πρόσωπο δεν θα είναι τελικά στο σόου…

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1, το “So you think you can dance”! Το σόου του καναλιού του Αμαρουσίου θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 20 Απριλίου και όπως ίσως φαντάζεσαι, τρέχουνε όλοι τρέχουνε στο Μαρούσι για να είναι μέχρι τότε τα πάντα φροντισμένα στην εντέλεια.

Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε πως με το θέμα της κριτικής επιτροπής οι ιθίνοντες του καναλιού έχουν καταλήξει κατά το 90,0%, κάναμε λάθος. Και κάναμε λάθος γιατί τα δεδομένα αλλάζουν. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως τους δύο βασικούς και κυρίαρχους ρόλους θα κρατούσαν τόσο η Εβελίνα Παπούλια, όσο και ο Πάνος Μεταξόπουλος. Ομως, όχι τα πράγματα δεν θα γίνουν έτσι…

Η λαμπερή Εβελίνα Παπούλια δεν θα συμμετέχει στο σόου. Μπορεί το κανάλι να ήθελε διακαώς να τα βρουν, μπορεί κι εκείνη να ήθελε να συμμετάσχει στο σόου (άλλωστε η Εβελίνα στελέχωσε το “Dance” και την εποχή του Mega) ,όμως, εντέλει δεν κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Εβελίνας δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με τις τηλεοπτικές ανάγκες και τα γυρίσματα του “Dance” και έτσι αυτό το τηλε-συνοικέσιο “ναυάγησε”.

Αποτέλεσμα; Το… σαφάρι της στελέχωσης της επιτροπής του σόου συνεχίζεται!


Read More

And More