J. Hall: “Ο Mick Jagger είναι σεξομανής”!

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο για τη ζωή της, η Jerry Hall δίνει πικάντικες λεπτομέριες για την ζωή της με τον Mick Jagger. Η Hall, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτηρίζει τον πρώην συζυγό της “σεξομανή”, “αρρωστημένο γυναικά”, αλλά και “αρπακτικό”!

Ο Jagger και η Hall συνατήθηκαν για πρώτη φορά το 1977, κι έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό αργότερα, ενώ ο ροκ σταρ ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Bianca. Ο γάμος του Mick και της Jerry διήρκησε 22 χρόνια και μαζί απέκτησαν 4 παιδιά. Η υπομονή της Jerry έφτασε στα όρια της και το ζευγάρι τελικά χώρισε, όταν το μοντέλο από τη Βραζιλία Luciana Morad, έμεινε έγκυος το έβδομο παιδί του τραγουδιστή.

Βέβαια, ο ίδιος στην αρχή της γνωριμίας τους, είχε φροντίσει να την προετοιμάσει, λέγοντας της ότι το πάθος του για τις γυναίκες, δύσκολα τιθασεύεται! Η Jerry, πίστεψε ότι μπορούσε να τον αλλάξει. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ!

Δυο χρόνια έπειτα από το γάμο τους, η Hall έγραφε στο ημερολόγιό της: “Ο Mick δεν βρίσκεται σε περιοδεία αυτό το διάστημα κι έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Βγαίνει έξω μόνος του και αργεί συχνά”. Παράλληλα, η Jerry ενημερωνόταν για τις “περιπέτειες” του συζύγου της, από τα περιοδικά. Από την άλλη εκείνος, τα αρνιόταν όλα!

Αν και στο βιβλίο ξεμπροστιάζει “με το γάντι”, τον πρώην άντρα της, ισχυρίζεται πως θέλει να θυμάται μόνο τις καλές στιγμές τους, όμως παραδέχεται πως δίπλα του ένιωθε πολύ ανασφαλής.

Read More

And More