J. Timberlake – M. Kunis: Φίλοι ή κάτι παραπάνω! Δες πού πήγαν χθες το βράδυ

Είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω; Αυτή είναι η ερώτηση που έκαναν όλοι όταν πριν από λίγο καιρό, όταν είδαν τον Justin Timberlake και την Mila Kunis να χουφτώνουν ο ένας τον άλλο στη σκηνή των MTV Awards.

Οι δυο τους αν και προσπάθησαν να πείσουν πως αυτό ήταν ένα αστείο που έκαναν μπροστά στο κοινό, φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν. Το χθεσινοβραδινό μάλιστα, ραντεβουδάκι τους φουντώνει τος φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Η χημεία μεταξύ τους υπάρχει και δεν είναι καθόλου απίθανο οι δυο τους να είναι μαζί. Η συμπεριφορά που είχαν, άλλωστε, χθές το βράδυ παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Λονδίνο και μαζί τους ήταν άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας που προσπαθούσαν να εμποδίσουν τους φωτογράφους να τραβήξουν έστω και ένα καρέ.

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, το δείπνο έγινε σε ιαπωνικό εστιατόριο στην “Berkley Square” και οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι. “Οι δυο τους έκατσαν μαζί και όλη την ώρα πείραζαν ο ένας τον άλλο”, λέει άτομο από το εστιατόριο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Read More

And More