J2US: Αυτός ο τραγουδιστής θα αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου! Video

Γυναίκα περιμέναμε… άντρα εν τέλει θα δούμε! Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε για λόγους υγείας από το Just the 2 Of Us και από εκείνη την ημέρα όλοι ψάχνουν την αντικαταστάτριά της. Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν τόσο της Χρύσπας που αποχώρησε από το show τραγουδιού αλλά και εκείνο της Άντζελας Δημητρίου. Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει και το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την αποκάλυψη, ανατρέποντας όλα όσα περιμέναμε!

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, που θα πάρει τη θέση της Άσπας και θα γίνει coach του Μάριου Πρίαμου δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος αποχώρησε το Σάββατο μαζί με την Χριστίνα Βραχάλη.

«Είναι κάτι που είχα συζητήσει πριν από λίγες ώρες, χθες το βράδυ δηλαδή. Εμείς είχαμε δεθεί πιο πολύ και με τον Μάριο και με την Άσπα, ήμασταν συνέχεια μαζί μπορώ να πω. Επειδή είναι μια παραγωγή που πραγματικά έχω μες στην καρδιά μου ήθελα να συνεχίσω να στηρίζω και το παιχνίδι και τον Μάριο δεν θα μπορούσα πω κάτι άλλο παρά “ναι”», είπε ο Γιώργος Λιβάνης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Να πούμε το λόγο που επιλέχθηκες εσύ, για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Σύμφωνα με κανονισμούς του παιχνιδιού, ο τελευταίος επαγγελματίας τραγουδιστής που αποχωρεί, μπορεί να επιστρέψει», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιβάνης μας συστήνει ξανά το «Που Και Που», το οποίο κυκλοφορεί ξανά 14 χρόνια μετά, από την Panik Platinum.

Read More

And More