J2US: Μεγάλοι νικητές ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά! Δες όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βραδιά [pics,vid]

Ο μεγάλος τελικός του “Just the 2 of us” είναι πια γεγονός!

Το φαντασμαγορικό show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτές τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Μαρία Μπακοδήμου έριξε αυλαία αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ανακηρύχθηκαν ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να ουρλιάζουν και να πανηγυρίζουν για τη νίκη τους!

Οι πρωταγωνιστές του τελικού, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη  και ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Χαρά Βέρρα πραγματοποίησαν τρεις εμφανίσεις – μία με ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει ξανά σε προηγούμενο live, μία με ένα καινούργιο τραγούδι και μία με ένα κοινό για όλους τραγούδι – κλέβοντας την παράσταση ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Στο stage του “Just the 2 of us” ανέβηκαν για τελευταία φορά όλοι οι διαγωνιζόμενοι που συμμετείχαν στο show ενώ την παράσταση έκλεψε η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια. Η γνωστή τραγουδίστρια άφησε για λίγο τη θέση του κριτή, πήρε το μικρόφωνο και έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση αλλάζοντας ακόμα και ρούχα κατά τη διάρκεια του act.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν και η ερμηνεία του γνωστού τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή “Υποφέρω” από τον Νίκο Κοκλώνη.

Μετά τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνι Μεταξά που κέρδισαν την πρώτη θέση, ακολουθούν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του “Just the 2 of us” αποτελεί ένα από τα highlights της βραδιάς.

Η τρίτη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Κώστα Καραφώτη

Η τρίτη εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά

Η τρίτη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά και της Χαράς Βέρρα

Οι τρεις φιναλίστ μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στη σκηνή του “Just the 2 of us” μετά το τέλος της ερμηνείας του ίδιου τραγουδιού

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Νικολέττα Καρρά, ο Μάριος Πρίαμος και η Έρρικα Πρεζεράκου επέστρεψαν στη σκηνή του “Just the 2 of us” μαζί με τα “ταίρια” τους.

Η δεύτερη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Κώστα Καραφώτη

Η δεύτερη εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά

Η δεύτερη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά και της Χαράς Βέρρα

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Χριστίνα Παππά, ο Ετεοκλής Παύλου και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επέστρεψαν στη σκηνή του “Just the 2 of us” μαζί με “ταίρια” τους.

Η πρώτη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Κώστα Καραφώτη

Η πρώτη εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά

Η πρώτη εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά και της Χαράς Βέρρα

Η κριτική επιτροπή στην έναρξη του “Just the 2 of us”

 

Read More

And More