James Middleton: Ο αδερφός της Kate Middleton ανέβαλε τον γάμο του, λόγω κορονοϊού!

Ακόμη ένας μεγάλος γάμος που περίμενε με ανυπομονησία ο βρετανικός λαός (όπως της πριγκίπισσας Βεατρίκης) αναβλήθηκε, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ο κούκλος αδερφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, James Middleton ετοιμαζόταν αυτό το καλοκαίρι να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του Alizee Thevenet, σε μια φαντασμαγορική τελετή, όπου θα έδινε το παρών όλη η καλή κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο James έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πέρσι, ενώ τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος το περασμένο φθινόπωρο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, η πανδημία και τα μέτρα της κυβέρνησης για τις συναθροίσεις τον ανάγκασαν να αναβάλλει για λίγο καιρό τα σχέδια γάμου του. “Προτιμούν να περιμένουν μέχρι οι καλεσμένοι τους να… μπορούν να δώσουν το παρών στον γάμο τους”, αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

Ο James Middleton είχε δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair της Ισπανίας τον Νοέμβριο:«Είμαστε στη φάση πριν αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τα πάντα, απολαμβάνοντας τη διαδικασία». Δυστυχώς μια πανδημία τους χάλασε τα σχέδια!

Read More

And More