Jennifer Garner: Δεν έχει αποχωριστεί την βέρα της μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck!

Την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν μετά από μήνες συνεχούς φημολογίας να ανακοινώσουν επίσημα την απόφαση τους να χωρίσουν. Λίγες μέρες αργότερα μαζί με τα τρία τους παιδιά η Jennifer Garner και ο Ben Affleck βρέθηκαν στις Μπαχάμες για να απομακρύνουν την οικογένειά τους για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ επιστρέφοντας από τις οικογενειακές τους διακοπές ο ένας βρέθηκε στο Los Angeles κι η άλλη στη Νέα Υόρκη.

Εκεί εντόπισε την Jennifer Garner ο φωτογραφικός φακός των paparazzi ενώ περπατούσε στο Μεγάλο Μήλο. Αυτό που ξεχώριζε στην εμφάνιση της όμορφης ηθοποιού ήταν εκτός απο το κομψό της φόρεμα, η βέρα της που φορούσε ακόμα στο χέρι.

Από την άλλη ο Ben Affleck, που σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly περνά δύσκολες στιγμές μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την συνάδελφό του και μητέρα των τριών του παιδιών (μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον “τσάκωσε” να δακρύζει κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στις Μπαχάμες) έβγαλε τη βέρα του στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση σε αεροδρόμιο του Los Angeles.

“Ο Ben έχει ταραχτεί πολύ με τον χωρισμό τους. Δεν έχει πολλούς φίλους κοντά του αυτή τη στιγμή κι εκείνη στην οποία στρεφόταν κάθε φορά που είχε κάποιο πρόβλημα δεν ήταν άλλη από τη Jennifer”, είπε η πηγή στο US Weekly, περιγράφοντας την ψυχολογία του διάσημου ηθοποιού μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Jennifer Garner.

Read More

And More