Jennifer Garner: Πρώτη εμφάνιση μετά το σκάνδαλο με την νταντά – Συνεχίζει να φορά τη βέρα της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διάθεση βρίσκεται η Jennifer Garner μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον Ben Affleck και την νταντά των παιδιών τους. Όλο αυτό το διάστημα πέρασε δύσκολα, αλλά μετά και το νέο ειδύλλιο του συζύγου της, τα περιθώρια στένεψαν.
Και μπορεί όλο αυτό το διάστημα να το παίζει cool και χαλαρή, σίγουρα όμως δεν είναι και στα πάνω της. Και αυτό φάνηκε και στην πρώτη εμφάνισή της μετά το σκάνδαλο με την νταντά.

Σκυθρωπή και στενοχωρημένη βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Miracles From Heaven in Atlanta” και δεν μπορούσε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ούτε να χαμογελάσει για τις ανάγκες του ρόλου…
Πώς να μην είναι έτσι άλλωστε, λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του Ben με την νταντά των παιδιών μετά το χωρισμό του με την Jen. Για να μην θυμηθούμε και το υπέρογκο χρηματικό ποσό που πλήρωσε ο πρώην -πλέον- σύζυγός της στο ξενοδοχείο της νταντάς… για να απολαμβάνει εκείνη τα coctails της στην πισίνα...
Ε, όπως είναι φυσιολογικό μετά από όλα αυτά το ποτήρι ξεχείλισε και η Jennifer, που συνεχίζει να φορά ακόμη τη βέρα της… “λύγισε”!

Read More

And More