Jennifer Lawrence: Ξεσπά κατά του Τραμπ – “Ραγίζει η καρδιά μου για τις αθώες ζωές των μουσουλμάνων προσφύγων”

“Ραγίζει η καρδιά μου για τις αθώες ζωές των μουσουλμάνων προσφύγων που προσπαθούν να διαφύγουν από τον τρόμο και να βρουν ασφάλεια για τις οικογένειές τους”, έγραψε η Jennifer Lawrence στο Facebook και τάχθηκε ανοιχτά κατά του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) και της πολιτικής που ακολουθεί για τους μετανάστες…

Ένας ένας οι διάσημοι του Χόλιγουντ εναντιώνονται στον απόλυτο τρόπο του Τραμπ και εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους. “Εγώ και εκατομμύρια Αμερικανοί καταλαβαίνουμε ότι η θρησκεία ή η φυλή κάποιου δεν θα έπρεπε ποτέ να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Θα έπρεπε να είναι καθήκον του καθενός να βοηθήσει και να προστατεύσει τον οποιοδήποτε, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του. Προσεύχομαι η λογική και η συμπόνια να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ωστόσο κάτω από την ανάρτησή της δεν ήταν και λίγα τα μηνύματα υπέρ του Τραμπ, που την σόκαραν.

Η αλήθεια, είναι και πως πριν λίγες μέρες με ανάρτησή της εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις διαδηλώσεις γυναικών, την επομένη της ορκωμοσίας Τραμπ: “Πολεμήστε για την ισότητα, για να έχουν οι γυναίκες τον έλεγχο του σώματός τους”.

Read More

And More