Jennifer Lawrence: Παντρεύεται με τον Chris Martin;

Αυτό το ζευγάρι μας έχει μπερδέψει πολύ… Ο λόγος για την οσκαρική Jennifer Lawrence και τον πρώην σύζυγο (και πάντα καλό φίλο) της Gwyneth Paltrow, Chris Martin! H διάσημη ηθοποιός και ο frontman των Coldplay άρχισαν ένα ρομαντικό ειδύλλιο, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και τώρα… ετοιμάζονται για γάμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου ”ΟΚ!” το διάσημο ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί από τον Μάη και τώρα ετοιμάζεται για το γάμο. Οι δυο τους, μάλιστα, θέλουν να παντρευτούν γρήγορα για να κάνουν και ένα παιδί. “Η Jen είπε στους φίλους της ότι θα ήθελε να κάνει ένα κοριτσάκι. Ο Chris είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Αγαπάει τα παιδιά και πιστεύει ότι ο Moses και η Apple είναι σε ηλικία που θα μπορούσαν να δεχτούν ένα ακόμα αδελφάκι”, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Όσο για το γάμο; Προς το παρόν ψάχνουν την τοποθεσία για το μυστήριο που θα γίνει στη Napa. Πιθανότατα στο Silverado Resort ή στο Calistago Ranch και εκεί θα βρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους οι: Angelina Jolie-Pitt, Brad Pitt, Kristen Stewart, Bono, Kate Hudson, Bradley Cooper, Clint Eastwood, Emma Stone και Tom Cruise.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες του γάμου, σίγουρα όμως η ευχάριστη αυτή είδηση έσκασε σαν βόμβα… Βλέπεις έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την έκδοση του διαζυγίου του Chris Martin με την Paltrow, ενώ οι φήμες λένε πως ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα είχε χωρίσει με την Jennifer Lawrence για χάρη της Kylie Minogue. Όπως φαίνεται όμως τώρα τα βρήκαν και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους…

Read More

And More