Αυτά είναι τα 5 must have για να αποκτήσεις τα φρύδια της πασαρέλας και της Kate Middleton!

Την στιγμή που η Kate κάνει topless και ξεσηκώνει αντιδράσεις, εμείς βρίσκουμε έναν ακόμη beauty λόγο να την αγαπάμε! Και αυτός δεν είναι άλλος από τα τέλεια φρύδια της, τα οποία όχι απλώς συμβαδίζουν με την τάση που θέλει τα φρύδια μας να είναι πυκνά και φυσικά, αλλά μπορεί να την επηρρεάζουν κιόλας!

The Kate effect!
Στην Αγγλία, συγκεκριμένα, οι πωλήσεις των προϊόντων περιποίησης φρυδιών (από τσιμπιδάκια μέχρι mascara για τα φρύδια) αυξήθηκαν κατά 600% όπως είχε δημοσιεύσει η Daily Mail τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα, το φαινόμενο έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχει αποκτήσει και όνομα: Kate effect! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Marketing Director ενός online shop καλλυντικών (Escentual.com), η Louise Reed είπε ότι το σαββατοκύριακο που γιορτάστηκαν τα 60 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ και η Kate Middleton φωτογραφιζόταν συνεχώς, η παλέτα περιποίησης φρυδιών, Pro Pallette της Clarins εξαντλήθηκε!

Huge φρύδια: η τάση του Χειμώνα!
Πίσω στην Ελλάδα, τα μηνύματα που μας ήρθαν από τις πασαρέλες του Φθινοπώρου, ήταν ξεκάθαρα: για μια ακόμη χρονιά τα παχιά και πυκνά φρύδια είναι must! Μάλιστα, ο Peter Phillips έντυσε τα φρύδια των κοριτσιών της Chanel με ύφασμα για να τα οριοθετήσει και να τα ξεχωρίσει από το υπόλοιπο πρόσωπο (διάβασε details εδώ).

Και πώς θα πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα; Παρακάτω σου έχουμε τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης φρυδιών που κάνουν μακιγιάζ από μόνα τους. Τόσο που αν έχεις φροντισμένα φρύδια μπορείς να απλώσεις στο πρόσωπό σου απλώς μια BB, να βάλεις ένα lip balm και να είσαι κούκλα!

Τα must have για τέλεια φρύδια

1. Επαγγελματικό τσιμπιδάκι αφαίρεσης φρυδιών Artizan από την Japonesque. Με cute σχέδιο cow print.

2. Gel φρυδιών από την συλλογή της Carine Roitfeld για τα MAC. Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο. Tip: χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά όπως επιβάλουν οι τάσεις.

3. Clarins Pro Pallette Eyebrow Kit (€51.90). Περιέχει όλα τα απαραίτητα για να περιποιείσαι και να βάφεις τα φρύδια σου σαν επαγγελματίας.

4. Μολύβι φρυδιών της Inglot. Σε πολλές αποχρώσεις ώστε να βρεις αυτή που ταιριάζει ακριβώς στο δικό σου τόνο!

5. Μολύβι που δίνει λάμψη κάτω από τα φρύδια, High Brow της Benefit (€19.50). Αποκλειστικά στα Sephora.

Στην πράξη! Ο Γιάννης Μιχαηλίδης σου δείχνει πώς να μετράς τα φρύδια σου και να τα βάφεις σωστά


Read More

And More