Jennifer Lopez: Συγκινήθηκε με την πρώτη υποψηφιότητά της στα Sag Awards! [video]

Σε mood βραβείων ξεκινάμε να μπαίνουμε σιγά σιγά και φέτος με τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες και τα Sag Awards (προπομπούς των Oscar) να ανακοινώνονται και επίσημα. Πρόκειται για δυο από τις πιο μεγάλες απονομές κινηματογραφικών βραβείων και φυσικά για κάθε διαγωνιζόμενο, ακόμη και η συμμετοχή του σε αυτά αποτελεί τιμή.

Ανάμεσα στις φετινές λοιπόν, υποψηφιότητες είναι και αυτή της Jennifer Lopez για το ρόλο της Ramona που υποδύθηκε στην ταινία «Hustlers». Η Λατίνα σταρ μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθει να αναγνωρίζεται η δουλειά της ως ηθοποιός και να έχει υποψηφιότητα στα Sag Awards.

Με ένα video και έντονη συγκίνηση η Jennifer αποκάλυψε πως πάντα η υποκριτική και ο χορός ήταν οι δυο μεγάλες της αγάπες, παρόλο που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το τραγούδι. «Κρατώ τα δάκρυά μου…», έγραψε χαρακτηριστικά η JLο και συμπλήρωσε: «Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Να με αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι ηθοποιοί! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Sag Awards για αυτήν τη υποψηφιότητα. Πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα. Ποτέ να μην τα παρατά τε», έγραψε χαρακτηριστικά η Jennifer.

To video της Jennifer Lopez με τη συγκίνησή της για την απονομή!

 

Read More

And More