Jennifer Lopez: το sexy φόρεμα χωρίς εσώρουχο που φόρεσε στα 46α γενέθλιά της!

Την Παρασκευή που μας πέρασε η Jennifer Lopez έκλεισε τα 46 της και βγήκε να το γιορτάσει σε ένα από τα διασημότερα στέκια της Νέας Υόρκης, στο 10ak στο Southampton. Το μέρος, βεβαίως, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι στα 46 της η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πιο sexy από ποτέ και το ντύσιμό της που άφησε ελάχιστα στην φαντασία το αποδεικνύει!

/

Η sexy λατίνα εμφανίστηκε με ένα μίντι πολύ στενό φόρεμα γεμάτο διαφάνειες και κοψίματα που διέγραφε τις καλλίγραμμες καμπύλες της!

/

Μάλιστα, οι διαφάνειες του φορέματός της αποκάλυψαν ότι η JLO βγήκε να γιορτάσει τα 46 της παρέα με τους φίλους τους, χωρίς… εσώρουχο! Βεβαίως, μιλάμε πάντα για την λατίνα σταρ που ένα πολύ μεγάλο μέρος της καριέρας της στηρίχθηκε στους διάσημους γλουτούς της!

/

Βεβαίως, όπως θα δεις παρακάτω, μαζί της ήταν και ο κατά πολλά χρόνια μικρότερος σύντροφός της Casper που της κρατούσε το χέρι και πάντα προηγούνταν.

/

Το ζευγάρι μαζί με φίλους διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι χάζευαν το απίστευτο κορμί της JLO στα 46 της!

/
Πάντως, η Jennifer Lopez είναι από τις γυναίκες που ο χρόνος της ευνοεί. Δες εδώ την απίστευτη μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια!

Read More

And More