Jennifer Stano: Τι έκανε έξαλλη τη σύζυγο του δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ;

Κι όμως τα χρήματα δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ότι όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις. Ούτε καν αν τα χρήματα ανέρχονται σε δισεκατομμύρια. Αυτό αποδεικνυει η περίπτωση της Jennifer Stano, της συζύγου του Κύπριου κροίσου Άλκη Δαυίδ. Η όμορφη Jennifer Stano, σχεδιάζει εδώ και καιρό το πάρτυ των γενεθλίων του γιου της Νίκου.

Ο μικρούλης θα συμπληρώσει 2 χρόνια ζωής και η μητέρα του έχει κάνει τα πάντα για να είναι το πάρτυ του όπως το έχει ονειρευτεί.

Πρώτη της κίνηση ήταν να εξασφαλίσει τις τέλειες παιδικές προσκλήσεις για το πάρτι του και τα κατάφερε. Οι χειροποίητες προσκλήσεις ήταν έτοιμες από την περασμένη εβδομάδα και πολύ εντυπωσιακές. Η χαρούμενη μαμά μοιράστηκε μάλιστα μία φωτογραφία των χειροποίητων προσκλήσεων ενθουσιασμένη.


Μία εβδομάδα μετά όμως ο ενθουσιασμός της μετατράπηκε σε οργή με αποδέκτη… τα αμερικανικά ταχυδρομεία. Το ταχυδρομείο των Η.Π.Α. είχε παραδώσει μόνο τις μισές από τις προσκλήσεις που απέστειλε η Jennifer Stano ακόμα και αν οι αποδέκτες τους ήταν μέσα στα όρια της πόλης. “Το ταχυδρομείο πάει με ρυθμούς σαλιγκαριού! Είναι μια σκέτη αποτυχία” έγραψε μεταξύ άλλων η Jennifer Stano για την δημόσια υπηρεσία των Η.Π.Α. δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Read More

And More