Jessica Simpson: Επιδεικνύει τη σιλουέτα της 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού της. Αλλά η Jessica Simpson επιδείκνυε μια θεαματικά λεπτή φιγούρα την Παρασκευή, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό του δεύτερου παιδιού της, Ace.

Η star δημοσιεύσε στο Twitter μια φωτογραφία της με ένα λευκό ξεκούμπωτο πουκάμισο και skinny jeans που τονίζε την εντυπωσιακά λεπτή μέση της.

Η μητέρα των δύο ήταν στα γυρίσματα ενός σποτ για γνωστή εταιρία αδυνατίσματος από την οποία ανταμοίφθηκε με 4 εκατομμύρια δολλάρια, για να γίνει το νέο της πρόσωπο. “Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω στην προετοιμασία της νέας μου καμπάνιας… σήμερα” έγραψε.

//

Υπάρχει σημαντική διαφορά στην εμφάνιση της Jessica από μια φωτογραφία της πριν από έξι εβδομάδες και δείχνει πραγματικά αδυνατισμένη.

Η Jessica και ο αρραβωνιαστικός της Eric Johnson καλοσώρισαν το νέο τους μωρό, τον Ace σε μια προγραμματισμένη καισαρική τομή στις 30 Ιουνίου, και από τότε εκείνη προσπαθεί να αδυνατίσει και πάλι .

/

Όταν γέννησα τη Maxwell πήρα πολύ βάρος. Περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν, είπε στοTumblr’s MomFeeds blog. Και όταν ήρθε η ώρα να προσπαθήσω να τα χάσω, ήταν απογοητευτικό.

Το να ανεβαίνεις στη ζυγαριά και να βλέπεις αυτό τον αριθμό ήταν πραγματικά τρομακτικό. Με ένα μικρό παιδί και ένα βρέφος να φροντίσω, ήξερα ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα που να είναι απλό και να ταιριάζει στη ζωή μου, μαζί με την υποστήριξη που είναι τόσο σημαντική για την επιτυχία μου. Ήξερα οτι η συγκεκριμένη εταιρία λειτουργεί, έτσι ξεκίνησα το πρόγραμμα και πάλι.

Και πρόσθεσε οτι το πρόγραμμα την έχει βοήθησει να αισθάνεται πιο σίγουρη από όσο υπήρξε εδώ και χρόνια .

Read More

And More