Jessica Simpson: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και ο επικείμενος γάμος

Μια εμφάνισή της με φαρδύ και αέρινο φόρεμα ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες πως είναι έγκυος. Ο λόγος φυσικά για την γλυκιά Jessica Simpson η οποία και διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του αγαπημένου της, τον οποίο και αναμένεται να παντρευτεί μέχρι το τέλος του χρόου.

Μια Jessica με λίγο παραπάνω καμπύλες και το “ύποπτο” φόρεμα βγήκε από το studio ηχογράφησης όπου και δούλευε επί 3 ώρες, όταν ήρθε να την παραλάβει ο αρραβωνιαστικός τς Eric Johnson.

H Jessica πάντως αναγκάστηκε να δηλώσει δημόσια πως δεν είναι έγκυος για να δώσει και τέλος σε όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν.

Πέραν των ασχολιών της βέβαια η ξανθιά star έχει να επιμεληθεί των λεπτομερειών για τον επικείμενο γάμο της. Όπως μάλιστα δήλωσε πρόσφατα βρήκε εξαιρετικό το νυφικό της Δούκισας του Cambridge Kate Middleton, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως σκοπεύει να είναι μία ακόμη από τις γυναίκες που το αντέγραψαν για τον δικό τους γάμο.

Ο γάμος τους ζεύγους είναι προγραμματισμένος για τα Χριστούγεννα και μπορεί στη δεδομένη στιγμή να δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν είναι έγκυος, τα παιδιά είναι εντούτοις πρώτη τους προτεραιότητα.

“Σαφέστατα και βλέπω την εαυτό μου με παιδιά και οικογένεια, οπότε είναι ανεβαστικό να το σκέφτομαι”

Δες το ζευγάρι σε μια ανέμελη βόλτα με εντελώς casual ντύσιμο, πριν από μερικές ημέρες στην Αμερική.

Read More

And More