Αυτές είναι οι νικήτριες του διαγωνισμού Pantene Pro-V!

Ο διαγωνισμός Pantene Pro-V έφτασε στο τέλος του! Οι αναγνώστριες που συμπληρώσατε την φόρμα συμμετοχής για να διεκδικήσετε την θαυματουργή μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών ήσασταν πολλές και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ωστόσο, μόλις πέντε θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την μάσκα και να δουν τα μαλλιά τους να γίνονται υγιή και λαμπερά!

Οι τυχερές νικήτριες είναι οι εξής:

ΜΑΡΚΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΝΙΑ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
ΣΟΦΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΡΟΥΛΗ

Η εταιρία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας!

Μην ξεχνάς! Ο διαγωνισμός Pantene Pro-V Hair of The Year συνεχίζεται!
Από τις 16 Ιουλίου, το Pantene Pro-V δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες να βγάλουν προς τα έξω τη λάμψη τους και τον πιο όμορφο εαυτό τους, παίρνοντας μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό: το Pantene Pro-V Hair of the Year 2012.

Πώς; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στη νέα σελίδα Pantene Pro-V στο Facebook, https://www.facebook.com/PanteneGreece , ανεβάζοντας μία φωτογραφία που να αναδεικνύει τα λαμπερά, απαλά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά σου, καθώς και τις εντυπώσεις σου από τη δική σου εμπειρία μεταμόρφωσης, χάρη στο Pantene Pro-V.

Τα υπόλοιπα είναι ακόμη πιο απλά.
Όλοι μπορούν να αποφασίσουν ποιες θα αποκτήσουν τον τίτλο Pantene Pro-V Hair of The Year 2012. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψηφίσουν και να διεκδικήσουν από ένα ipod nano ή ένα ipad στις κληρώσεις που θα γίνονται κάθε βδομάδα. Οι 10 πρώτες με τις περισσότερες ψήφους θα τεθούν στην κρίση της κριτικής επιτροπής με επικεφαλής τον Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη, για να αναδειχθούν οι 2 μεγάλες νικήτριες.

Τι κερδίζουν οι 2 τελικές νικήτριες; Τις συναρπαστικές στιγμές μιας επαγγελματικής φωτογράφησης σε περιοδικό, τη συμμετοχή σε events και τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και λάμψης σε videos του Pantene Pro-V.

Από τις 16 Ιουλίου, λοιπόν, και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ο λαμπερός διαγωνισμός του Pantene Pro-V αναμένεται να προσφέρει όμορφες, γεμάτες λάμψη στιγμές σε χιλιάδες Ελληνίδες.
Οι δύο με τα πιο εντυπωσιακά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά θα κερδίσουν τον τίτλο “Pantene Pro-V Hair of the Year 2012”.
Μήπως η μία είσαι εσύ;

Read More

And More