Joaquin Phoenix: Αποκάλυψε ότι οι γονείς του ανήκαν σε θρησκευτική αίρεση

Πως νιώθει ένα παιδί οι γονείς του οποίου ανήκουν σε κάποια θρησκευτική αίρεση; Ο Joaquin Phoenix μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα καθώς υπήρξε ένα τέτοιο παιδί.

Αναπολώντας την παιδική του ηλικία σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Αμερικανικό Playboy, ο 40χρονος πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Paul – Thomas Anderson, Inherent Vice, περιγράφει: “Οι γονείς μου είχαν μια θρησκευτική εμπειρία που σήμαινε πολλά γι’ αυτούς. Έψαχναν λοιπόν ανθρώπους που να είχαν παρόμοιες εμπειρίες και να ήθελαν κι εκείνοι να τις μοιραστούν. Τους ένιωθαν φίλους τους επειδή κι εκείνοι πίστευαν στον Ιησού”.

“Νομίζω ότι οι γονείς μου με αθωότητα πίστεψαν ότι βρήκαν μια κοινότητα μέσα στην οποία μπορούσαν να μοιραστούν τα ιδανικά τους. Ωστόσο οι αιρέσεις σπάνια αποτελούν απλά κοινότητες. Νομίζω πως μόλις αντιλήφθηκαν πως η αίρεση στην οποία ανήκαν ήταν κάτι παραπάνω από μία κοινότητα ομοϊδεατών, αποχώρησαν από αυτή”., αποκάλυψε ο ίδιος.

“Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενα παιδιά και είχαμε πολλούς παιδικούς φίλους. Για να είμαι ειλικρινής οι περισσότεροι δικοί μου φίλοι ήταν οι φίλοι της αδερφής μου… και ήταν κορίτσια. Διασκέδαζα πολύ περισσότερο όταν έκανα παρέα με κορίτσια”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία.

Read More

And More