John Legend: Το συγκινητικό video clip στο οποίο πρωταγωνιστεί η 7 μηνών κόρη του

Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο John Legend με την Chrissy Teigen. Ο τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο απέκτησαν τον περασμένο Απρίλιο το πρώτο τους παιδί. Η Luna Simone, όπως την έχουν ονομάσει, έχει ήδη γίνει δημοφιλής μέσα από τον instagram της μαμάς της που δεν σταματά να ανεβάζει πόζες της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στο νέο video clip του μπαμπά της. Πρόκειται για την οπτικοποίηση του τραγουδιού “Love Me Now” που κυκλοφόρησε και έχει κάνει τους fans παγκοσμίως να συγκινηθούν.

Το clip δείχνει σκηνές με ζευγάρια σε κάθε μεριά του κόσμου και ανάμεσα σε αυτές τις σκηνές είναι και η οικογένεια του Legend.

“ Εγώ βρίσκω την αγάπη στην οικογένεια και στη μουσική. Αγκαλιάζοντας την οικογένεια μου γέμισα τη μέρα μου με αγάπη και φως παρόλα τα δυσάρεστα νέα. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δείξουμε αγάπη σε εκείνους που δε μοιάζουν με εμάς και δε ζουν όπως εμείς, σε αυτούς που ζουν στο περιθώριο και στην απόρριψη”, είπε ο τραγουδιστής αναφερόμενος στο “Lobe me now”.

Δες μερικές από τις πόζες της μικρής που έχουν ξετρελάνει ήδη τους θαυμαστές του ζευγαριού!

Read More

And More