John Travolta: Τραγούδησε μαζί με τον Pitbull σε μουσικά βραβεία και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μετά το pre-party του “Super Bowl 2020” όπου είδαμε τον Pitbull να παρουσιάζει το “Get Ready”, το τραγούδι που έχει γράψει η δική μας Xenia Ghali, ο διεθνώς γνωστός ράπερ εμφανίζεται στα βραβεία “Premio Lo Nuestro 2020” κάνοντας το ντουέτο με τον θρυλικό John Travolta.

Το “Get Ready” αποτελεί main single στον τελευταίο δίσκο του Pitbull με τίτλο “Libertad 548” και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς ανεβαίνει συνεχώς στα streams στο Spotify και σε προβολές στο Youtube.

Το τραγούδι της διεθνώς αναγνωρισμένης dj και παραγωγού Xenia Ghali “Get Ready” που ερμηνεύει ο παγκοσμίου φήμης ράπερ Pitbull μαζί με τον Blake Shelton απέκτησε νέα version από τον κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος “Aerosmith” Joe Perry.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New version of #GetReady featuring @blakeshelton and @joeperryofficial is out this Friday! Pre-save now at the link in bio. Dale!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pitbull (@pitbull) στις

Η Xenia Ghali καταφέρνει και σπάει τα σύνορα για ακόμα μια φορά όντας η μοναδική ελληνικής καταγωγής dj και παραγωγός που πραγματοποιεί συνεργασίες παγκόσμιου βεληνεκούς και εμφανίσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Read More

And More