Johnny Depp VS Amber Heard – Μια σχέση μίσους και πάθους

Γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο Ημερολόγιο». Τρία χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Και αυτή την εβδομάδα ο Johnny Depp και η πρώην σύζυγός του Amber Heard συναντήθηκαν ξανά στο δικαστήριο, μετά από μία επεισοδιακή σχέση και ένα ακόμη πιο εκρηκτικό διαζύγιο.

Αφορμή στάθηκε η εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο 57χρονος ηθοποιός, εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ Sun για δυσφήμιση. Το 2018 η εφημερίδα είχε γράψει ότι ο Depp κακοποιούσε την Amber Heard. Στα χρόνια που ακολούθησαν και οι δύο ηθοποιοί περιέγραψαν σοκαριστικές σκηνές βίας.

Το διαζύγιο των δύο αστέρων του Hollywood οριστικοποιήθηκε το 2017, όταν ο Depp συμφώνησε να καταβάλει στην Heard επτά εκατομμύρια δολάρια.

Ο κόσμος του Hollywood αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο μη αγγελικά πλασμένος είναι.

Το LIVE NEWS στη δίκη των Johnny Depp και Amber Heard

Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής Sun για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των βρετανικών Μέσων ενημέρωσης για τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι αλλά και οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Royal Court of Justice στο Λονδίνο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

Η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει περίπου τρεις εβδομάδες.

Πηγή: Live News

Read More

And More