Josephine: Μετά το χωρισμό από τον Δημήτρη Παππά, ερωτευμένη με εφοπλιστή!

Ξανά ερωτευμένη η Josephine. Μετά το σήριαλ με τον Δημήτρη Παππά και το αν χώρισαν ή όχι, η νεαρή τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη και αυτήν τη φορά με γοητευτικό εφοπλιστή.

Σύμφωνα μάλιστα, με το δημοσίευμα της Real News, η Josephine εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο πως είναι ερωτευμένη με τον Κύπριο εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ. το ειδύλλιο έγινε αντιληπτό πριν από ένα μήνα στην Μύκονο, με φόντο το κυκλαδίτικο γαλάζιο ενώ λίγες ημέρες μετά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Ο αγαπημένος της Βασίλης Μιχαήλ διατηρεί πολυτελή βίλα στην περιοχή Χουλάκια, της Μυκόνου και παραθερίζει στο νησί των ανέμων τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Josephine με τη σειρά της περιμένει να ολοκληρωθούν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις για να επιστρέψει στην αγκαλιά του.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που χώρισε πριν δύο περίπου μήνες από τον γιο της Χριστίνας Παππά, δεν άργησε να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά έχει αποφασίσει να μη μιλήσει ξανά δημόσια για την προσωπική της ζωή, έχοντας μάθει από τα λάθη της προηγούμενης σχέσης της.


Read More

And More