Josephine: Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που έκλεψε την καρδιά!

Είναι μια από τις πιο καυτές παρουσίασες στην ελληνική show biz και οι εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Ο λόγος για τη Josephine που φαίνεται να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life, η τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Box δεν αποχωρίζεται λεπτό τον Λαουτάρο Ρινάλντι, έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Παρόλο όμως που και οι δύο απασχολούν συχνά τα media με τη ζωή τους, προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια φωτογραφία τους με τρυφερές στιγμές ή σε κοινή εμφάνιση, κάτι που στις προηγούμενες δύο σχέσεις της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά και τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ δεν συνέβη.

Φίλος της σέξι show woman αποκάλυψε: “Θέλει να κρατήσει τα προσωπικά της σε πολύ χαμηλούς τόνους”.

Φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν πως από την αρχή της γνωριμίας τους υπήρχε μια σπίθα που εξελίχθηκε σε φωτιά. Παρόλο που η 25χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθούν να βρίσκουν ελεύθερο χρόνο και να συναντιούνται όσο πιο συχνά γίνεται.

Το ζευγάρι ήδη κανονίζει τις καλοκαιρινές του αποδράσεις το χρονικό διάστημα που η Ζοζεφίν δεν θα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Read More

And More