Justin Bieber: Η δήλωση του τραγουδιστή για το σεξ που δεν περίμενες να διαβάσεις!

Μία εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποίησα για το νέο τεύχος της «VOGUE» ο Justin Bieber και η σύζυγος του, Hailey Bieber. Παράλληλα, το ζευγάρι έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο του, ο οποίος έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης. Ο Justin και η Hailey μίλησαν για τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψε και μια απόφαση που πήραν σχετικά με την ερωτική τους ζωή πριν από τον γάμο.

«Ο Θεός δεν μας ζητάει να μην κάνουμε σεξ για εκείνον, επειδή θέλει κανόνες και τέτοια. Το κάνει για να σε προστατέψει από τον πόνο και το να πληγωθείς. Πιστεύω πως το σεξ μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ επειδή δεν νιώθουν αρκετά καλοί, επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Και οι άντρες, και οι γυναίκες το κάνουν. Ήθελα να αφιερώσω ξανά τον εαυτό μου στο Θεό με τέτοιον τρόπο επειδή πραγματικά ένιωσαν πως θα ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Πιστεύω πως ο Θεός με ευλόγησε με την Hailey ως αποτέλεσμα. Υπάρχουν θετικά, ανταμείβεσαι για την καλή συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά ο 24χρονος τραγουδιστής.

Όσο αναφορά τον γάμο τους, η 22χρονη καλλονή αποκάλυψε: «Προερχόμαστε από ένα αγνό μέρος. Αλλά παραμένουμε δυο νέοι άνθρωποι που έχουν πολλά να μάθουν. Ο γάμος θα είναι δύσκολος. Είμαστε πολύ νέοι και αυτό μας τρομάζει. Θα αλλάξουμε πολύ. Αλλά δεσμευτήκαμε να μεγαλώσουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Στην τελική είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ».

Read More

And More