Justin Timberlake: Η δημόσια συγγνώμη στη σύζυγό του μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με την συμπρωταγωνίστριά του!

Τρικ ή αλήθεια; Κανείς δεν ξέρει. Ο λόγος για τον Justin Timberlake που εθέάθη πριν λίγες μέρες σε τρυφερά ενσταντανέ με την συμπρωταγωνίστριά του από την ταινία  “Palmer” Alisha Wainwright. Οι παπαρατσικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εξέθεσαν φυσικά τον Justin Timberlake και παρόλο που κάποιοι μίλησαν για διαφημιστικό τρικ ενόψει της ταινίας υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Timberlake να περνά κρίση στο γάμο του με την Jessica Biel.

Τα δημοσιεύματα ενόχλησαν πολύ τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό, ο οποίος έσπευσε με ένα μακροσκελές κείμενό του στο instagram να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, να αποκαλύψει τι συνέβη πραγματικά και να ζητήσει δημόσια… συγγνώμη στη σύζυγό του!

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα τη δει».

Η ανάρτηση του Justin Timberlake στο Instagram!

 

 

Read More

And More