Κ. Αργυρός- Κ. Τσάνταλη: Οριστικό τέλος στη σχέση τους!

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι, η σχέση τους έφτασε στο τέλος της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Κατερίνα Τσάνταλη. Και ενώ όλοι έκαναν λόγο ότι το ζευγάρι έψαχνε σπίτι και ότι επρόκειτο να μείνουν μαζί, εκείνοι τους διέψευσαν.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής και η όμορφη Κατρίνα, γόνος της γνωστής οικογένειας Τσάνταλη, γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο από την Ναταλία Γερμανού και αμέσως ερωτεύτηκαν. Κι ενώ η σχέση τους κύλησε υπέροχα το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και οι πολλές υποχρεώσεις και των δύο άλλαξε τα πλάνα τους.

Όμως, τίποτα δεν προμήνυε την άσχημη αυτή εξέλιξη στη σχέση τους, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο η όμορφη Κατρίνα ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να δει τον καλό της στις εκδηλώσεις της ΔΕΘ.

Σήμερα, εκείνη μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην γυμναστική και τις παρέες της, ενώ έναν μήνα πριν ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει: “Δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και όχι τόσο για μένα αλλά για την κοπέλα μου. Κάθε μήνα μου χρεώνουν και από κάποια νέα σχέση. Μπορεί να βγω φιλικά με μια παρέα και να το παρεξηγήσουν. Δεν μου αρέσει να επιβεβαιώνω ούτε να διαψεύδω. Όταν έχω κάτι να πω θα το πω. Όταν γνωρίσω την γυναίκα της ζωής μου θα το μάθετε όλοι!”.

Read More

And More