Κ. Γαρμπή: H μεγάλη επιστροφή! Όλα όσα έγιναν στην avant – premiere της! Φωτογραφίες και video

Φώτα, σκηνή, μουσική, πάμε… Αυτό το κινηματογραφικό μότο, μπορεί να περιγράψει το ευχάριστο αίσθημα που μας άφησε η πρώτη κινηματογραφική συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο “Odeon Kosmopolis”.
Η γνωστή ερμηνεύτρια κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα όνειρά της, ανέβηκε στη σκηνή σαν σταρ του σινεμά και παρουσίασε μια πρωτότυπη συναυλία που σίγουρα θα συζητηθεί.

/

Η παράσταση άνοιξε με το μεγάλο χαμόγελο της Καίτης και τα δυο πράσινα μάτια της να κοιτούν το κοινό που περίμενε με ανυπομονησία τη δυναμική επιστροφή της. Εκείνη χαλαρή και άνετη πάνω στη σκηνή, σίγουρη για το νέο της εγχείρημα ξεκίνησε να ερμηνεύει μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου. Την ίδια στιγμή στη μεγάλη οθόνη προβάλλονταν παλιά video clip της, αλλά και video που είχε τραβήξει η ίδια από όμορφα μέρη της Ελλάδας.

/

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν και η στιγμή που άρχισαν να προβάλλονται φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. Ενώ, πέρα από τα νέα ιταλικά τραγούδια που ερμήνευσε, αφιέρωσε το δεύτερο μέρος της συναυλίας στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
Αναζητώντας, μάλιστα, το “τι είναι αυτό που το λένε αγάπη” ερμήνευσε μερικά από τα παλιά αγαπημένα τραγούδια και αποθεώθηκε από το κοινό.

Η βραδιά έκλεισε με το τραγούδι “Αυτή η νύχτα μένει” σε μια μοναδική εκτέλεση της Καίτης και ένα μισοφέγγαρο να βρίσκεται στο background.

/
Δες φωτογραφίες από την avant-premiere:

/

/

/

/

/

/

/

Δες video:

“Θα μελαγχολήσω…”

“Μην με συγκρίνεις μάτια μου…”

“Ατόφιο χρυσάφι…”

Read More

And More