Κ. Γκαγκάκη: “Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι από τα πολύ αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης και παρόλο που την βλέπουμε να είναι αρκετά μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η προσωπική της ζωή είναι κάτι που κρατάει για τον εαυτό της. Τον χαρακτήρα της μπορείς εύκολα να τον καταλάβεις, λέει η ίδια, αν δεις τις οντισιόν του X- Factor. “Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, τρομακτικά κυκλοθυμική, πολλές φορές απότομη, αλλά γυρίζω πίσω και ζητάω συγνώμη“, δηλώνει η ίδια ανάμεσα σε άλλα για τον χαρακτήρα της.

Μεγαλώνοντας ως μοναχοπαίδι, έχει μάθει να είναι πολύ προστατευμένη και αντιμετωπίζει πια τον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης! Πολλοί πιστευουν ότι οι γυναίκες στην τηλεόραση ανεβαίνουν με ανήθικα μέσα ωστόσο η ίδια πάντα πήγαινε με το σταυρό στο χέρι και στάθηκε πολύ τυχερή αφού της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. “Ήμουν πάντα πολύ τυχερή και νιώθω ότι χρωστάω. Γι’ αυτό και έχω την εμμονή να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους που είναι γύρω μου”, τονίζει.

Τι γνώμη έχει για την Ελεονώρα, την Ελένη και την Φαίη; “Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι η Ελεονώρα φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 θα πήγαινε καλά – το έχω πει και στην ίδια”, αναφέρει για την παρουσιάστρια της “Πρωινής μελέτης” ενώ για την Μενεγάκη εξηγεί πως δεν καταλαβαίνει πως γίνεται να κατεβάζουμε κάποιον από τον θρόνο του αφού τον έχει κερδίσει. Τέλος, για την Φαίη Σκορδά δηλώνει πως: “Είναι μία φρέσκια παρουσία, με διάθεση, είναι ακομπλεξάριστη και έχει πρόθεση να δουλέψει.”

Όσον αφορά τον γάμο και την οικογένεια υποστηρίζει πως έχει ακόμα χρονικά περιθώρια παρόλο που έχει κλείσει τα 38. “Ο μπαμπάς μου το θέλει διακαώς, η μαμά μου δεν μιλάει γι’ αυτό. Δεν μου το λένε αλλά το βλέπω στα μάτια τους“, υποστηρίζει στην συνέντευξή της στο περιοδικό People.

“Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα απασχαλεί κανέναν ο γάμος μου μέχρι να γίνει. Μπορεί να τον κάνω στη Μυτιλήνη, εκεί που θέλω να ανοίξω ένα κατάστημα. Είμαι από αυτές που ονειρεύονται να φορέσουν νυφικό. Θέλω νυφικό με φρου φρου, φουσκωτό. Από παιδί πήγαινα στις εκκλησίες και κοίταζα τα νυφικά”, εξηγεί η διευθύντρια των δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1. “Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό. Έχω πει ότι αν δεν μου τύχει να παντρευτώ, θα βάλω ένα και θα περιφέρομαι. Ακόμα και στην Μυτιλήνη να παντρευτώ, θα βάλω ένα μεγάλο νυφικό“, συνεχίζει.Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More