Κ. Κόκλας στο “Μίλα”: “Θέλουμε με την γυναίκα μου να κάνουμε δεύτερο παιδί!”

Για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, την οικογένειά του, την κριτική του γιου του, αλλά και την απώλεια των αγαπημένων του προσώπων μίλησε ο Κώστας Κόκλας στο “Μίλα”.
Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στους “Βασιλιάδες” δήλωσε πολύ χαρούμενος με την επιτυχία της σειράς και την αγάπη του κόσμου. “Για ‘μένα το ότι θα πάει καλά φάνηκε από τα γυρίσματα. Αν γυρίζεις μια σκηνή και γελά όλο το συνεργείο σημαίνει ότι η δουλειά γίνεται καλά”, είπε.
Για το ρόλο του ανέφερε: “Ο Μάρκος είναι ένας βιοπαλαιστής, χωρίς χρήματα και βάζει στοίχημα να μην αλλάξει παρά τα πλούτη που αποκτά ξαφνικά… Αυτό θα είναι δύσκολο και θα δίνει καθημερινά μάχη γιατί είναι πολλοί οι πειρασμοί”.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μεγαλύτερος και πιο αυστηρός κριτής είναι ο γιος του. “Ο γιος μου μου είπε να μην φωνάζω τόσο όταν παίζω και θα ακολουθήσω τη συμβουλή του”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδί: “Θα θέλαμε με την γυναίκα μου να αποκτήσουμε και ένα και δυο παιδιά. Ο Θεός να μας έχει γερούς.”, δήλωσε.
Ποια ήταν, όμως, η πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε πριν λίγο καιρό; “Η πιο δύσκολη στιγμή για ‘μένα ήταν πέρσι, όταν έχασα τους γονείς μου. Τους έχασα πολύ γρήγορα και τους ευγνωμονώ για ό,τι μου προσέφεραν”, αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Τέλος, για την κρίση εξομολογήθηκε πως νιώθει τυχερός που έχει δουλειά αυτήν τη δύσκολη περίοδο. “Δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά, έστω κι αν είμαι άνεργος… Θα προσπαθούσα να ζήσω από το θέατρο και θα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα”.

Δες το video:

Read More

And More