Κ. Κρομμύδας: Περιοδεία στις ελληνικές πόλεις και η έκπληξη που τον περίμενε στη Θεσσαλονίκη!

Την περιοδεία του σε πολλές ελληνικές πόλεις συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία ο Κώστας Κρομμύδας που βλέπει τη δεύτερη συγγραφική του προσπάθεια με το βιβλίο “Η ζωή που έλειπε” να στέφεται με επιτυχία.
Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας βρέθηκε σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς, παρουσίασε τα βιβλία του και συναντήθηκε με πολύ κόσμο, εισπράττοντας τις πιο θετικές κριτικές. Κάθε φορά μάλιστα, οι αίθουσες των παρουσιάσεων γεμίζουν ασφυκτικά και στις περισσότερες από αυτές τα βιβλία εξαντλούνται.

/

Ρόδος, Ζάκυνθος, Λάρισα, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη είναι κάποια από τα μέρη οπού ήδη έχουν γίνει παρουσιάσεις, ενώ ακολουθούν η Κεφαλονιά, τα Χανιά, ο Πύργος αλλά και άλλες πόλεις. Ενώ, την άνοιξη οργανώνεται μια μεγάλη παρουσίαση στην Αυστραλία από τους Έλληνες ομογενείς.

/

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι στη Θεσσαλονίκη τον περίμενε και μια έκπληξη, καθώς εκεί συνάντησε τους αληθινούς ήρωες του μυθιστορήματός του “Η ζωή που έλειπε”, που βρίσκεται στην τρίτη έκδοση του και σύντομα αναμένεται και επόμενη. Πρόκειται για ανθρώπους που έζησαν μέσα στην οικογένειά τους, τα γεγονότα που περιγράφονται στο βιβλίο του Κώστα.

/

Δες φωτογραφίες:

Από την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη
/

/

Από την παρουσίαση στη Ρόδο
/

/

/

Από την παρουσίαση στη Ζάκυνθο
/

/

Με τον Δήμαρχο Ζακύνθου
/

Με τη φιλαρμονική της Ζακύνθου
/

Read More

And More