Κ. Λέχου – Μ. Στρατάκης: Αχώριστοι μετά από 6 χρόνια σχέσης!

Στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βρίσκονται η Κατερίνα Λέχου και ο αγαπημένος της Μάνος Στρατάκης. Το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια και ζει πια σαν παντρεμένο.
Αν και οι δυο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να μην προκαλούν με την προσωπική τους ζωή, ζουν τον έρωτά τους και πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στις αρχές του μήνα οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές του Πάσχα, ενώ αρκετά συχνά ταξιδεύουν και περνούν μαζί πολύ χρόνο στα αγαπημένο του νησί… την Κρήτη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια μέσω του κοινού τους φίλου Μάνου Γαβρά, ο οποίος είναι και κολλητός του Κρητικού επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Κατερίνας Λέχου. Ο Μάνος Γαβράς είχε γνωριστεί με την διάσημη ηθοποιό το 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι φίλος του Μάνου Στρατάκη από το γυμνάσιο. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.
Όπως είχε δηλώσει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον:: “Όταν γνωρίστηκαν συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν έκανε τη σχέση τους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, απλώς από τότε άρχισαν να βλέπονται συχνά”.

Οι δυο τους διασκέδαζαν πολύ μαζί κάθε φορά που έβγαιναν, όποτε όμως κάποιος τους ρωτούσε αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν συμβαίνει “τίποτα απολύτως”! Ακόμη, η Κατερίνα δεν κατέβαινε στην Κρήτη για διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Εκείνο το καλοκαίρι άρχισαν όλα! Η συμπεριφορά και τον δυο έγινε λίγο διαφορετική και οι φίλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι τρέχει αναμεσά τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2007.

Το 2009, η γνωστή ηθοποιός γνώρισε του γονείς του αγαπημένου της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελούντα, αλλά από τότε παρόλο που τα δημοσιεύματα τους θέλουν κάθε λίγο και λιγάκι να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι δυο τους χαμογελούν όταν τους ρωτούν για το ενδεχόμενο του γάμου, χωρίς να αποκαλύπτουν κάτι για τα προσωπικά τους.

Read More

And More