Κ. Μαρτάκης: Τo TLIFE στα γυρίσματα του νέου του video clip! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και νέο video clip επιστρέφει ο Κώστας Μαρτάκης. Ο αγαπημένος σου τραγουδιστής οπτικοποίησε πριν από λίγες μέρες την νέα του επιτυχία “Τα Καλοκαιρινά Τα Σ’αγαπώ” σε μουσική του Στέλιου Ρόκκου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Platinum Records και μόλις σε δύο εβδομάδες έχει ανέβει στις πρώτες θέσεις των airplays και της προτίμησης του κόσμου.

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στα γυρίσματα του video clip στη Λίμνη Βουλιαγμένης και σου εξασφάλισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια!

Με την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου μας κάνει να ερωτευθούμε με την πιο ωραία εποχή του χρόνου αλλά και με τον Κώστα που κερδίζει ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του!

Μια αίσθηση μυστήριου και γλυκών αναμνήσεων και εκπλήξεων είναι η γεύση που περιμένουμε να μας αφήσει το clip.

Φυσικά, απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο Κώστας ο οποίος βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του, ετοιμάζει το νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ παράλληλα κερδίζει πόντους μουσικά με την συμμετοχή του στο Your face sounds familiar.

Δες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Read More

And More