Κ. Μηλιωτάκης: Νυχτερινή έξοδος με φίλους την ώρα που κυκλοφορούν φήμες χωρισμού!

Με τους κολλητούς του περνάει τις περισσότερες ώρες ο Κώστας Μηλιωτάκης. Ο μουσικοσυνθέτης έχει την τύχη να δουλεύει με φίλους και έτσι να περνάει συνεχώς καλά.

Ο μουσικοσυνθέτης φαίνεται να είναι αφοσιωμένος στην δουλειά του το τελευταίο διιάστημα και βρίσκεται τις περισσότερες μέρες σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας για δουλειές. Την ώρα που κυκλοφορούν δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Αγγελική Ηλιάδη.

Η μαμά του, Φανή μιλώντας στην “Μεσημεριανή Μελέτη” διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες αυτές. “Τα παιδιά είναι μια χαρά. Όσοι λένε ότι χώρισαν είναι ηλίθιοι. Αν είναι δυνατόν; Τα παιδιά είναι μια χαρά πραγματικά. Απλά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Φανή υποστήριξε ότι έγινε γιατί τόσο ο Κώστας, όσο και η Αγγελική έχουν ένα πολύ βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα που δεν τους αφήνει τον χρόνο να προγραμματίσουν τον γάμο τους όπως εκείνοι θέλουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αγγελική, ευχήθηκε μέσω Twitter χρόνια πολλά στην πεθερά της για τη γιορτή της μητέρας.

Ο ίδιος, μάλιστα, μιλώντας στο Star διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού λέγοντας: “Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε. Με την Αγγελική είμαστε μαζί, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναβάλλαμε το γάμο. Εγώ θα περιοδεύω όλο το καλοκαίρι μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η Αγγελική θα κάνει επίσης εμφανίσεις στην περιφέρεια. Ο γάμος θα γίνει μετά το καλοκαίρι”.

Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε πριν λίγες μέρες, τον Κώστα να διασκεδάζει με τον Ηλία Βρεττό στο νυχτερινό κέντρο Romeo όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας.

Στο καλοκαιρινό νυχτερινό στέκι διασκέδασαν κι άλλοι επώνυμοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσά τους οι : Κατερίνα Καινούριου, Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ως κολλητός φίλος του Γιώργου Γιαννιά έχει εξελιχθεί σε τακτικό θαμώνα.

Δες φωτογραφίες από τις βραδιές στο Romeo:

Read More

And More