Κ. Παπουτσάκη: Μ’ ενδιαφέρει η συντροφικότητα στην ουσία της και όχι στους τύπους!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη που αυτό το διάστημα έκανε αμέτρητες πρόβες λόγω του μιούζικαλ ”Μαρινέλλα” στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, μιλά στο περιοδικό ”People” και παραδέχεται ότι είναι ένας άνθρωπος συντροφικός σε όλα τα επίπεδα.

Σχετικά με τον ρόλο της στην παράσταση
”Το ”Μιούζικλα” είναι μιας γυναίκας που δεν μπορεί να ζήσει τον έρωτά της, χωρίζει κι έζει ένα μονόλογο στο τηλέφωνο κλαίγοντας. Στην ουσία είναι σαν αν αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη.”

Η κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν αποχαιρετούσε η ίδια μεγάλους έρωτες
”Γενικά, κλαίω πολύ στη ζωή μου, είμαι επιρρεπής σ’ αυτό. Κλαίω ακόμη και στις χαρές μου ή σε πολύ ευαίσθητες στιγμές – όχι μόνο σε επώδυνες καταστάσεις. Μπορεί να δω στον δρόμο, για παράδειγμα, ένα ασθενοφόρο να περνάει και να βάλω τα κλάματα επειδή θα σκεφτώ πώς νιώθει ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα σ’ αυτό. Πολλές φορές βάζω τον εαυτό μου στη διαδικασία να έρθει στη θέση του άλλου.”

Η επιθυμία της να αποκτήσει μία σχέση που θα διαρκέσει για πάντα
”Εννοείται πως θα το ήθελα, αν και ξέρω πως αυτό είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας. Δυστυχώς, υπάρχει αφθονία, οι άνθρωποι σκέφτονται επιπόλαια -τύπου ”έλα εσύ, δεν μου κάνεις εσύ, ας έρθει ο επόμενος”- και όλο αυτό δυσκολεύει τη διάρκεια των σχέσεων, όπως ίσως τις γνωρίζαμε από τους παππούδες μας.”

Κεφάλαιο Γάμος και Νυφικό
”Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Εμένα με ενδιαφέρει η συντροφικότητα στην ουσία της και όχι στους τύπους. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ να φορέσω το νυφικό… άλλωστε, έχω φορέσει τόσα πολλά νυφικά για ρόλους και φωτογραφήσεις. Ούτε όμως, ως μικρό κοριτσάκι δεν είχα το όνειρο του να φορέσω το δικό μου νυφικό και να πάω στην εκκλησία για να παντρευτώ.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More