Κ. Πηλαδάκης – Ειρ. Παπαδοπούλου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Ο Κώστας Πηλαδάκης γνωρίστηκε με την νεαρή τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο X-Factor, πριν ένα χρόνο.

Ένας μεγάλος τσακωμός ήταν η αφορμή για να δώσουν το τέλος της σχέσης τους ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όλα έγιναν σύμφωνα με την Real life στο σπίτι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισας, στο οποίο συγκατοικούσε με την τραγουδιστρία. Η αφορμή ήταν οι συχνές επαφές του Κώστα με την πρώην γυναίκα του Ντορέττα Παπαδημητρίου. Παρότι οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και δυο χρόνια, συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις, καθώς έχουν δυο παιδιά. Η διαπαιδαγώγησή τους αποτελεί και για τους δυο άμεση προτεραιότητα, έτσι επικοινωνούν συχνα για τους δυο γιους τους.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγες εξέφρασε για ακόμα μια φορά την ενόχληση της και ο επιχερηματίας που δεν είχε κανένα λόγο να απολογείται για τη συμπεριφορά του, αντέδρασε έντονα. Κουβέντα στην κουβέντα η φωτιά δεν άργησε να ανάψει. “Όταν πλέον τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, ο Κώστας της είπε πως θα ήταν καλύτερο και για τους δυο να απομακρυνθούν για λίγο ωστε να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους”, σύμφωνα με πηγές.

‘Εκτοτε δεν έχουν επικοινωνήσει, ενώ τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια βρίσκεται εκτός Αθηνών, καθώς συμμετέχει σε συναυλίες μαζί με τον Μαζωνάκη.

Read More

And More