Κ. Στικούδη: “Δεν πιστεύω ότι η κυρία Μενεγάκη έκανε καριέρα μόνο γιατί έχει μπλε μάτια!”

Για το χώρο του modeling, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τον ιδανικό άντρα και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Κατερίνα Στικούδη. Η νεαρή παρουσιάστρια που έκλεισε τον κύκλο της στη μουσική εκπομπή του Mega, δηλώνει έτοιμη για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και μιλά για όλους και για όλα.

Αυτήν την περίοδο η Κατερίνα έχει επικεντρωθεί στο νέο της CD, που περιμένει να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Universal και ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματά της στην τηλεόραση.
Πόσο “αγγελικά πλασμένος” όμως θεωρεί ότι είναι ο κόσμος των media;
“Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, γι’ αυτό ακούω τις συμβουλές και τα σχόλια. Ακόμη και από την κακή κριτική, που ενδεχομένως κρύβει εμπάθεια, μπορείς να μάθεις πράγματα… Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μπορεί να έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές, χωρίς να το γνωρίζω”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.

Παράλληλα, η ίδια μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση, ανέφερε: “Σίγουρα παίζει ρόλο η εμφάνιση – ζούμε στην εποχή της εικόνας. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, δεν προχωράς. Δεν πιστεύω, για παράδειγμα, ότι η κυρία Μενεγάκη έκανε μια τόσο μεγάλη καριέρα, μόνο γιατί έχει ωραία, μπλε μάτια. Έκανε καριέρα επειδή δούλεψε σκληρά και αυτό που κάνει αρέσει στην κόσμο”.
Όσον αφορά, τέλος, τον ιδανικό άντρα, σημείωσε πως της αρέσει να περνάει καλά, να διασκεδάζει, να έχει επικοινωνία με τον άλλον και κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ, για το θέμα της μητρότητας απάντησε το εξής: “Όταν θα το νιώσω θα το κάνω. Θέλω να κάνω πολλά παιδιά, που να με περιτριγυρίζουν. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More