K. Tουρνάς: ”Δεν βρισκόμαστε στο Just για να βγάζουμε τα μάτια μας”!

Ο Κώστας Τουρνάς μιλάει για το δυσάρεστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ κάποιων παικτών και μελών της κριτικής επιτροπής και ξεκαθαρίζει πως όλοι γνώριζαν από την αρχή ποια πρόσωπα θα βρίσκονται στο show.

”Οπωσδήποτε δεν βρισκόμαστε εκεί για να βγάλουμε τα μάτια μας αλλά για να υπηρετήσουμε έναν σκοπό που εκτός από την ψυχαγωγία – με γνώμονα τη μουσική και το τραγούδι – είναι και φιλανθρωπικός. Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ξέρουν ότι υπάρχουν κάποια πράγμαρα, όπως είναι οι τυχόν διαφωνίες τους για θέματα εκτός παιχνιδιού, που δεν πρέπει να βγαίνουν στην οθόνη, αλλά να λύνονται με άλλο τρόπο στα παρασκήνια. Κατί που το είχε τονίσει και ο Καπουντζίδης και συμφωνώ μαζί του”, δηλώνει στην Espresso.

Όσον αφορά την βαθμολογία και την κριτική που ασκούν στους παίκτες λέει: ”Υπάρχουν φορές που οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να τραγουδήσουν κομμάτια τα οποία είναι πολύ δύσκολα ή δεν ταιριάζουν στις δυνατότητές τους. Δηλαδή, φανταστείτε εμένα που είμαι χρόνια στο λεγόμενο μοντέρνο τραγούδι να τραγουδήσω ένα ρεμπέτικο! Αυτό μπορεί να μην δημιουργεί την καλύτερη εικόνα για έναν παίκτη και βέβαια να μην παίρνει υψηλή βαθμολογία. Κάτι ανάλογο συνέβη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη που – αν και πραγματικά έχει πολλά ερμηνευτικά προσόντα και του έχω βάλει και δεκάρια – τον βαθμολόγησα την περασμένη Κυριακή με 7”.

Read More

And More