K. Χαρδαβέλλας: ”Οι εξωγήινοι, η NASA και εγώ”!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αισθάνεται πως επιτέλους διακιώνεται. Στις ”Πύλες του Ανεξήγητου” είχαμε ακούσει πολλές φορές τον παρουσιαστή να φωνάζει πως υπάρχει εξωγήινη ζωή. Μετά τις ανακοινώσεις της ΝΑSA λοιπόν, αποδεικνύει σε όλους όσους τον αμφισβήτησαν, πως είχε δίκιο.

Γι’αυτό μέσα από το blog του γράφει: ” Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολούμαι ως δημοσιογράφος ΚΑΙ με την πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής – γιατί μ’ αρέσει να ψάχνω, γιατί με γοητεύει το άγνωστο, γιατί δεν είμαι τόσο εγωιστής να πιστεύω ότι είμαστε εμείς, οι άνθρωποι, ο μοναδικός και περιούσιος κόσμος στο σύμπαν.

Η εκπομπή μου στο ALTER « Οι Πύλες του Ανεξήγητου» (που για φέτος λόγω οικονομικής κρίσης αναστέλλεται) προκαλούσαν κάθε Σάββατο βράδυ τους στεγνούς και συντηρητικούς «λόγιους του κ***υ» (έτσι συλλήβδην ονομάζω όλους αυτούς που δεν τολμάν να ξεμυτίσουν από το καβούκι της επιστήμης τους».

Και τους προκαλούσα συχνά με ντοκουμέντα, οπτικό υλικό, μελέτες ερευνητών για πληροφορίες από αστροναύτες και πιλότους αεροπλάνων, που όλοι έλεγαν ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω, κάτι είδαν που δεν ήταν έργο ανθρώπου, κάτι ανώτερο ίσως από εμάς που κυκλοφορεί στο απέραντο διάστημα.

Κάποιοι από αυτούς τους κούφιους εγκέφαλους της επιστημοσύνης αντιμετώπιζαν σκωπτικά την εκπομπή μου και τις αποκαλύψεις της.

Μέχρι που ήρθε η NASA χθες και οι επιστήμονες της το είπαν ορθά, κοφτά με τα στοιχεία που βρήκαν στη λίμνη της Καλιφόρνιας: «Υπάρχει εξωγήινη ζωή, υπάρχει DNA διαφορετικό από το ανθρώπινο που μπορεί να ζει μέσα σε διαφορετικές συνθήκες από ότι ο άνθρωπος».

Δηλαδή υπάρχουν εξωγήινοι, δηλαδή έχουν έρθει κάποτε στη γη, δηλαδή τώρα μπορούν να πάνε οι «λόγιοι του κ***υ» να κρυφτούν στα υπόγεια σκοτάδια τους”.

Έτσι λοιπόν θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη σχετικά με το θέμα.

Read More

And More