Κ. Ζαρίφη: “Με έχουν αφήσει για έναν άλλον… άντρα!”

Μια ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Ζαρίφη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν, τους άντρες και το δοκιμαστικό για την “Εκδίκηση της ξανθιάς”.

Μιλώντας αρχικά για την Ελένη Μενεγάκη και τη συμμετοχή της στην εκπομπή, η ίδια ανέφερε το εξής: “Πάω εκεί, κάνω τα γκεσταριλίκια μου. Πάω για μια βίζιτα. Ε, εντάξει, στην Ελένη… αφού είναι καψουρίτσα. Έφυγε ο Μουτσινάς, όπου πάω φεύγει κόσμος”.
Για τους άντρες, η Κατερίνα δήλωσε με πολύ χιούμορ το εξής: “Μου αρέσουν οι πιτσιρικάδες αλλά μου τελείωσαν τα παγουρίνο. Εντάξει, και η στολή κάτι μου βγάζει. Εγώ ανοίγω τη γκάμα και ό,τι κάτσει. Ουφ, πάει ο πατέρας μου μʼ αυτά που ακούει τώρα. Μʼ αρέσουν οι άντρες μικρότερης ηλικίας γιατί κουβαλάνε τη δική μου τρέλα. Δεν μπορεί να τα φτιάξω με έναν μεγαλύτερο που θα μου λέει να πάμε για φαγητό την Κυριακή. Φίλε έχει Ολυμπιακό, πρέπει να πάω. Παναθηναϊκό και Δεξιό ποτέ, δεν μʼ αφήνει ο μπαμπάς. Μπορεί να πήγαινα ένα παιδί με φούξια λωρίδα για μαλλί, επάγγελμα φονιάς αλλά ΠΑΣΟΚ. Εξαιρετικό παιδί θα το έβρισκε ο μπαμπάς”.
Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως είναι “σχεσάκιας”. “Τα πάω καλά, είναι όσο αντέξει ο άνθρωπος. Με έχουν αφήσει για έναν άλλον… άντρα. Δε το περίμενα. Μου λέει χωρίζουμε. Λέω ποια είναι η μπιπ να πάω να την σαπίσω στο ξύλο και μου λέει από δω ο Βαγγέλης. Ψυχολογικό δεν έπαθα αν και τον ρώτησα αν του βγήκε από ‘μένα. Αλλά όχι, το είχε από παλιά”, εξομολογήθηκε.
Όσον αφορά το δοκιμαστικό που είχε κάνει για την “Εκδίκηση της Ξανθιάς”, η Κατερίνα σημείωσε το εξής: “Τι θα έκανα εκεί δεν ξέρω. Λιάγκας γινόμουν, την κοιλίτσα την έχω. Τότε με πήραν απʼτον “Πρωινό Καφέ”, τρομερό γούρι, πάω και υπογράφω “Πρωινό Καφέ”. Χαρά η μάνα, άδειασε τη σερβάντα για να βάλει τα εξώφυλλα αλλά τίποτα” και πρόσθεσε πως οι εκπομπές που έχει παρουσιάσει κόβονται. “Ό,τι έχω ξεκινήσει έχει κοπεί. Ξεκινήσαμε “Πρωινό Καφέ” με τρελή επιτυχία, 6 μήνες, τέλος. Μετά το άλλο 15 επεισόδια. Είμαι σαν πριονοκορδέλα, όπου με θέλουν κόβεται. Επάγγελμα είναι και αυτό, κόφτης λέγεται”, είπε με μια δόση χιούμορ.

Read More

And More