Καφέ της Χαράς – Άννα Χατζησοφιά: Εκνευρισμένη με τον ΑΝΤ1 για την “κομμένη” σκηνή – Τι συνέβη τελικά;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η σεναριογράφος του Καφέ της Χαράς, Άννα Χατζησοφιά κατήγγειλε για λογοκρισία τον ΑΝΤ1. Στο επεισόδιο της Παρασκευής, το κανάλι έκοψε μια σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης ανάμεσα στην Έφη Ρασσιά και τον Νίκο Ψαρρά.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως την ενόχλησε αρκετά αφού δεν είχε ενημερωθεί για αυτό και έγραψε, “Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoo”.

Κάτω από αυτή την ανάρτηση το σχόλιό του άφησε και ο Χάρης Ρώμας γράφοντας, “Είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του.Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!”

Το θέμα βέβαια δε σταμάτησε εκεί, αφού λίγα λεπτά μετά η Άννα Χατζησοφιά επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο σταθμός επικοινώνησε μαζί της και της εξήγησε τι ακριβώς έγινε.

“Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό” έγραψε η γνωστή σεναριογράφος.

Για το συγκεκριμένο θέμα;, τοποθετήθηκε και ο Νίκος Ψαρράς ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών της κομμένης σκηνής. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα απάντησε, “Απορώ, εγώ δεν το ήξερα η Άννα με ενημέρωσε. Κόπηκαν κάποιες φράσεις, δεν υπήρχε κάτι για να κοπεί, βέβαια οι ιθύνοντες του καναλιού ξέρουν καλύτερα”.

Read More

And More