Και επίσημα ελεύθερος ο Κώστας Μπακογιάνννης! Αρχές Γενάρη εκδόθηκε το διαζύγιό του

Και επίσημα είναι πια ελεύθερος ο Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τον Οκτώβρη συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για συναινετικό διαζύγιο που είχε υποβάλει με την Κάλλια Καμπουρίδου και στις αρχές του Γενάρη (9 Ιανουαρίου) εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και η μητέρα των παιδιών του: του 8χρονου Παύλου και της 6χρονης Δανάης παντρεύτηκαν τον Ιούλη του 2006. Έζησαν για 7 χρόνια μαζί σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τα δυο αγγελούδια τους άλλωστε ήταν και θα είναι η κοινή αναφορά τους και ο λόγος που διατηρούν ως σήμερα άψογες σχέσεις. Ωστόσο, τον χωρισμό, ακολούθησε μια περίοδος μοναξιάς και λίγο αργότερα στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Το ζευγάρι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει πριν από δυο χρόνια, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η κοινή εμφάνισή τους στα μπουζούκια και οι διακοπές στην Αντίπαρο αποκάλυψαν όμως, τον έρωτά τους. Ακολούθησε η επίσημη εμφάνισή τους στο Καρπενήσι, αλλά και σε γάμο στη Λαμία με το ζευγάρι να δείχνει πως δεν κρύβεται πια.

Τώρα μάλιστα που εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιο του Κώστα Μπακογιάννη, φαίνεται πως ανοίγει το τοπίο και για επισημοποίηση του δεσμού του με την Σία Κοσιώνη…


Read More

And More