Και επίσημα η Βίκυ Σταυροπούλου στο “Money Drop”!

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι λατρεμένη μου, αλλά πριν από λίγες ημέρες σου είχα γράψει πως “κλειδώνει” η συνεργασία της Βίκυς Σταυροπούλου με το Star, για την παρουσίαση του “Money Drop”, το οποίο επιστρέφει δριμύτερο κι ανανεωμένο στους δέκτες μας.

Ε, αυτή η συνεργασία δεν “κλείδωσε” απλά, αλλά… διπλοκλείδωσε κι έτσι το κανάλι μας έστειλε και την επίσημη ανακοίνωσή του, μέσα από την οποία επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το ρεπορτάζ μας.

Η ταλαντούχα και χαρισματική Βίκυ επιστρέφει στην τηλεόραση και πολύ χαιρόμαστε γι ΄αυτό και μάλιστα; Με τον καλύτερο τρόπο! Μοιράζοντας… λεφτά! Πολλά λεφτά ,όμως… Μέχρι και 300.000 ευρώ σου λέει, αν κι εφόσον φυσικά είσαι τυχερός.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού με όλες τις λεπτομέρειες…

Η ταλαντούχα Βίκυ Σταυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του “Money Drop”, του διάσημου τηλεπαιχνιδιού της EndemolShine, που αγαπήθηκε διεθνώς και έχει προβληθεί σε 56 χώρες, αποκτώντας φανατικό τηλεοπτικό κοινό και στις 5 ηπείρους!

To «Money Drop» έρχεται τον Οκτώβριο στο Star για να μοιράσει Χρήματα! Πολλά χρήματα!
Η Βίκυ Σταυροπούλου με τη σπιρτόζικη παρουσία της, το πληθωρικό χιούμορ της και το αυθόρμητο γέλιο της, είναι πανέτοιμη και περιμένει με ενθουσιασμό να υποδεχθεί τους παίκτες και να ζήσει μαζί τους την εμπειρία του «Money Drop»!
Η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Σε αυτή την εποχή της άγριας κρίσης, που όλοι παλεύουμε με τα θηρία και δοκιμάζουμε τις αντοχές μας, αποφάσισα να δοκιμαστώ κι εγώ και να προσπαθήσω μαζί σας, το «Money Drop» να γίνει το αντίδοτο! ‘Oποια κι αν είναι η συνθήκη οι Έλληνες είμαστε ένας παιχνιδιάρικος λαός γι’ αυτό… θα πάμε κόντρα κι όπου βγει. Στο «Money Drop» θέλω να περάσουμε όμορφα, να παίξουμε και να μοιράσουμε λεφτά. Θέλω να είναι ένα ευχάριστο καθημερινό διάλειμμα. Σας περιμένω όλους με μεγάλη χαρά!»
Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ!
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο «Money Drop», οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.
Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή.
Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η γνώση αλλά και η τύχη τούς «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους!
Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχνίδι, που χαρίζει μέχρι 300.000 ευρώ!
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το «Money Drop» ξεκίνησαν και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: https://moneydrop.star.gr
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθέτης: Γιάννης Μικρός
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φίνου
Διεύθυνση παραγωγής: Θεοχάρης Στούμπος

Read More

And More