Και επίσημα στο Epsilon η Άλκηστις Μαραγκουδάκη!

Με μία αρκετά μακροσκελή και θερμή ανακοίνωση το Epsilon επιβεβαιώσε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που “έτρεχε” τις τελευταίες ημέρες.
Η ‘Αλκηστις Μαραγκουδάκη ανήκει πλέον κι επισήμως στο δυναμικό του καναλιού των Μελισσίων, μιας και το τηλεοπτικό deal ανάμεσα στη σιδηρά κυρία της ελληνικής τηλεόρασης και τον Ιβάν Σαββίδηγ καρποφόρησε.
Η ‘Αλκηστις για ακόμα μία φορά είναι πανέτοιμη να αναλάβει δράση, υποσχόμενη να χαρίσει στους τηλεθεατές νέες, τηλεοπτικές, συναρπαστικές εμπειρίες.
Η νέα εποχή του Epsilon είναι ,ήδη, εδώ, με την Άλκηστις να βάζει το όνομά της και την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία της στην κορυφή της νέας σελίδας που αρχίζει να γράφεται με τους καλύτερους οιωνούς, στο brand-new Epsilon που υπόσχονται να δημιουργήσουν για τα μάτια μας μόνο όλοι οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη.
Πιο συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:
«…Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.
Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κα. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.
Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.
Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού.
Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».
Εκτός από την κα Μαραγκουδάκη στο Epsilon εντάσσεται και η κα Κική Σιλβεστριάδου, για την οποία επίσης υπήρξε επίσημη ανακοίνωση σήμερα από το κανάλι:
«…Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.
Η κα. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.
Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού.
Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά του».
Διαφωνεί κανείς ότι έχει ξεκινήσει να φυσά ένα φρέσκο, αναζωογονητικό, τηλεοπτικό αεράκι που σύντομα θα φέρει τα πάνω-κάτω στην εγχώρια, τηλεοπτική αγορά;

Read More

And More